Анти-Спам

Анти-спам политика

Mailbul Promocia Info е дигиталната агенция на MailBul за управление на имейл списъци на трети страни. В Mailbul, сме създали анти-спам политика, за да защитим доставките и репутацията на нашите потребители. Ако имате усещането, че някой от нашите потребители Ви е изпратил спам, моля свържете се с нас и ние ще вземем незабавни мерки, за да разрешим проблема.

Имейл услугите, които предоставяме са базирани на позволението. Потребителите могат да използват услуги на Mailbul Promocia Info и да изпращат имейл бюлетини с новини или съобщения само на хора, които изрично са им дали своето разрешение за това.

Анти-спам политика на Mailbul Promocia Info

В Mailbul Promocia Info , сме създали еластична анти-спам политика, която защитава репутацията на сайтовете на нашите клиенти и едновременно с това позволява масовото изпращане на имейли.

Препоръчително е: 

  • Имейл адреси, събрани чрез формуляр за абонамент за имейл бюлетин с новини от Вашия уебсайт.
  • Имейли, които сте получили от потребители или хора, които изрично са Ви дали своето разрешение да им изпращате информация.
  • Членове на Вашата организация

Процедура за подаване на оплакване

Ако Вие, като получател на съобщение от потребител на Mailbul Promocia Info, сте получили неочакван имейл, моля споделете с нас незабавно, но имайте предвид, че има няколко стъпки, които можете да предприемете:

  • Да кликнете върху линка „Отписване”, намиращ се в края на неочаквания имейл, който сте получили
  • Да се свържете с нашия екип и да поискате от нас да предотвратим бъдещи изпращания на имейли от потребители на Mailbul Promocia Info
  • Ако забележите, че някой от нашите потребители Ви е изпратил спам, можете да се отпишете като забраните Вашия имейл в нашата система оттук >>
Меню
Responsive Menu Image Responsive Menu Clicked Image