Анти-Спам

Анти-спам политика

В Mailbul, сме създали анти-спам политика, за да защитим доставките и репутацията на нашите потребители. Ако имате усещането, че някой от нашите потребители Ви е изпратил спам, моля свържете се с нас и ние ще вземем незабавни мерки, за да разрешим проблема.

Имейл услугите, които Mailbul предоставя са базирани на позволението. Потребителите могат да използват услуги на Mailbul и да изпращат имейл бюлетини с новини или съобщения само на хора, които изрично са им дали своето разрешение за това.

Анти-спам политика на Mailbul

В Mailbul, сме създали еластична анти-спам политика, която защитава репутацията на сайтовете на нашите клиенти и едновременно с това позволява масовото изпращане на имейли.

Препоръчително е: 

  • Имейл адреси, събрани чрез формуляр за абонамент за имейл бюлетин с новини от Вашия уебсайт.
  • Имейли, които сте получили от потребители или хора, които изрично са Ви дали своето разрешение да им изпращате информация.
  • Членове на Вашата организация

Процедура за подаване на оплакване

Всички потребители на Mailbul са обвързани, по закон, със спазването на тези принципи. Ако Вие, като получател на съобщение от потребител на Mailbul, сте получили неочакван имейл, моля споделете с нас незабавно, но имайте предвид, че има няколко стъпки, които можете да предприемете:

  • Да кликнете върху линка „Отписване”, намиращ се в края на неочаквания имейл, който сте получили
  • Да се свържете с нашия екип и да поискате от нас да предотвратим бъдещи изпращания на имейли от потребители на Mailbul
  • Ако забележите, че някой от нашите потребители Ви е изпратил спам, можете да се отпишете като забраните Вашия имейл в нашата система оттук >>
Меню
Responsive Menu Image Responsive Menu Clicked Image